ŽRTVOVALA BIH SVE ZA TO DETE Bebi Dol prvi put progovorila o suprugu, iznela sve detalje iz njihovog života
E-stock

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol pored dobrog glasa, pažnju je privlačila i svojim intrigantnim životom, kao i stajlinzima.

Naime, neretko se u medijima spekulisalo i o njenim porocima, ali i o ljubavnom životu. Ona je u mirnu luku je uplovila sa Aleksom Todorovićem 2014. godine, a o svom suprugu retko govori. Sada je napravila izuzetak, pa je otkrila detalje koje javnost do sada nije znala.

Alo

 

- On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega -  rekla je Dragana, a onda se dotakla i teme proširenja porodice i istakla da je to za nju izuzetno bolno jer u periodu kada je mogla da se ostvari kao majka, nije imala sa kim.

E-stock

 

- Sa decom se odlično razumem. Razmišljala sam da ako budem toliko želela, usvojiću dete. Toliko ima dece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dete sa pravim čovekom. Da sam imala dete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dete i bila do "kraja do raja" zbog tog deteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili - rekla je Bebi.

ISPLIVALO KO JE ŽENA MIHAJLA ŠAULIĆA Drugarica iz detinjstva razvezala jezik i otkrila sve njene tajne iz prošlosti, a evo i odakle je

Komentari (0)

Loading