OVO NISU OČEKIVALI Đorđe Đoković i Saška dobili ogroman poklon od poznate pevačice, nisu mogli da sakriju oduševljenje (FOTO)
Printscreen

Brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, nedavno se oženio izabranicom Saškom, a sad je do javnosti došao poklon koji je dobio od pevačice Marije Mikić.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Marijin svadbeni poklon u vidu slike Đorđa i Saške oduševio je mnoge, a ponajviše novopečenu Đokovićku, koja nije mogla da veruje šta vidi.

- Moj muž kad napravi poklon za svadbu! - napisala je Marija u opisu, dodavši emotikone srca.

- Mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - priznala je Saška pre par meseci, preneo je bio "Telegraf".

DANAS SAM ZAPLAKALA Porodila se ćerka pokojne Merime Njegomir, Jelena je podelila radosne vesti

Komentari (0)

Loading