PLAGIRALA ŠPANSKI HIT SA EVROVIZIJE Sanja Vučić progovorila o svemu, evo šta je još kopirala
Printscreen

Sanja Vučić ove nedelje objavila je svoju prvu solo pesmu "Omađijan", koju je snimila odmah nakon raspada grupe Hurricane, čiji je bila član.

- Ova pesma brzog ritma, koja je na Jutjubu za samo jedan dan već pregledana više od 230.000 puta, jeste plagijat!

Naime, kako su primetili brojni korisnici društvenih mreža, Sanjin prvenac na kome je potpisana kao jedna od autora teksta i muzike, pored njenog kolege Stefana Cvijovića Cvije i Marka Gluhakovića, u jednom delu gotovo je identična sa pesmom s kojom se ove godine Španija takmičila na Evroviziji.

Printscreen

 

U pitanju je pesma "Slomo" pevačice Šanel Terero, s kojom je Španija osvojila visoko treće mesto. Pored melodije, ona je čak iskopirala i koreografiju sa ovog evrovizijskog nastupa, pa su mnogi na Tviteru prokomentarisali da joj ovo nije trebalo.

- Jao, Sanja, pa da li ti je ovo trebalo? Sanja ex Hurricane bez stida i srama iskopirala muziku i nastup Šanel sa Evrovizije za svoju prvu solo pesmu! Koliko treba da budeš lud da bi plagirao najveći hit ovogodišnje Evrovizije, a da misliš da to niko neće primetiti? - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Sanja je gostovala u emisiji "Ami Dži šou", a ovo joj je bilo i prvo javno gostovanje pred kamerama, pa je istakla da je njena solo karijera već započela.

ZA SAMO JEDAN STIH UZELA 100.000 EVRA Marina je napisala ovih pet reči, i zaradila čitavo bogatstvo, Neda Ukraden otkrila sve

Komentari (0)

Loading