ZA SAMO JEDAN STIH UZELA 100.000 EVRA Marina je napisala ovih pet reči, i zaradila čitavo bogatstvo, Neda Ukraden otkrila sve
Instagram

Pevačica Neda Ukraden, koja na balkanskoj sceni decenijama, napisala je autobiografiju "Zora je svanula" koja će biti promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu.

Bogata karijera kao i njen život, ispunjen sjajnim hitovima, tiražima ploča, koncertima, priznanjima, ali i tragičnim događajima, naći će se u knjizi koja je dobila naslov po njenoj poznatoj pesmi "Zora je".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Mnogo fotografija, slavnih ličnosti, velikih i tragičnih ljubavi naći će se u ovoj knjizi. To je priča i o zemlji koje više nema, gradu koji je iznedrio mnogo velikih zvezda, političarima, kolegama...

Naziv autobiografske knjige je po pesmi za koju je jedan stih napisala pokojna Marina Tucaković. Kako je svojevremeno i sama Ukradenova ispričala, za tu pesmu je u stvari napisala jedan stih i na njemu zaradila ogromnu sumu novca. Marina je samo napisala - "Suza je iz oka kanula".

Printscreen

 

Marina Tucaković na pomenutom stihu zaradila više od 100.000 evra.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100.000 evra - rekla je Neda jednom prilikom u emisiji "Glamur".

GAZI PETU DECENIJU, A IZGLEDA BRUTALNO Pevačica nauljila zategnuto telo, obline samo sevaju

Komentari (0)

Loading