ISPLIVALI SVI DETALJI Baka Prase sat vremena davao iskaz u tužilaštvu
Foto: Youtube/Printscreen

Bogdan Ilić je policijski poziv primio u ponedeljak, 19. septembra, za pristupanje danas, 21. septembra u 10 časova, radi davanja izjave u svojstvu građanina na navedene okolnosti

ISPLIVALI SVI DETALJI Baka Prase sat vremena davao iskaz u tužilaštvu

Instagram

 

Posebno tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal je povodom saznanja da je Bogdan Ilić poznat pod nadimkom Baka Prase putem Interneta u određenom vremenskom periodu pozivao zainteresovana lica da investiraju novac u tzv. “kripcxcto-projekat QubitTech”, koji je predstavljao platformu za piramidalno prevarno investiranje u posebne tzv. “blokčejn digitalne tokene”, uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Odeljenju za VTK SBPOK MUP RS.

Bogdan Ilić je policijski poziv primio u ponedeljak, 19. septembra, za pristupanje danas, 21. septembra u 10 časova, radi davanja izjave u svojstvu građanina na navedene okolnosti piše Telegraf.rs

Davanje izjave je okončano u 11 časova nakon čega je Bogdan Ilić napustio prostorije MUP-a.

Ni jedna dodatna mera obezbeđenja prisustva nije primenjena prema navedenom licu s obzirom da se pozivu odazvao bez zadrške.

O daljim javnotužilačkim odlukama u vezi ovog predmeta koji je u nadležnosti Posebnog tužilaštva za VTK, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

ISPLIVALI SVI DETALJI Baka Prase sat vremena davao iskaz u tužilaštvu

Foto: Alo ilustracija

 

Podsetimo, sukob između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, se ne stišava, a u toku jučerašnjeg dana su usledile nove prozivke.

Naime, nakon što je Bogdan na svom Jutjub kanalu objavio novi video u kom sa ocem - sveštenikom Nenadom Ilićem komentariše Mitrovića, Željko je uzvratio putem društvenih mreža.

KUPILA SVIMA AVIONSKE KARTE Nataša Bekvalac pravi gala žurku na plaži, dala 20.000 evra za ovu destinaciju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading