NAJSKUPLJI JE BIO 300.000 EVRA Vozni park na venčanju Mirka i Bojane o kom svi pričaju, Anastasija se dovezla ovim i sve iznenadila
Alo

Mirko Šijan i Bojana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom i izgovorili sudbonosno da, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a mnogima je za oko zao papreno skup vozni park sa njihove svadbe.

Ono što se može primetiti jeste da se par baškario u skupocenom „mercedesu", koji je za ovu priliku bio ukrašen. Ovaj model košta oko 115.000 evra. Takođe i ostatak zvanica je mogao da se pohvali papreno skupim mašinama.

NAJSKUPLJI JE BIO 300.000 EVRA Vozni park na venčanju Mirka i Bojane o kom svi pričaju, Anastasija se dovezla ovim i sve iznenadila

Alo

 

Goca Božinovska nasmejala je okupljene kada je ušla u skupoceni automobil čija je cena navodno 300.000 evra, pa dodala: "Najskuplji za najskupljeg".

Oko njih, takođe, nisu bili parkirani baš bilo koji automobili. Ogroman crni džip, „audi", „porše" krasili su čitavu ulicu, te trubili dok su bili u pokretu. Svako vozilo košta oko 100.000 evra, a Veljko Ražnatović je čak imao i svog vozača.

Od gostiju, ni pevačica Anastasija Ražnatović nije razočarala. Dovezena je zajedno s malim Željkom Ražnatovićem, Bogdaninim i Veljkovim sinom, u simpatičnoj ali svakako skupocenoj „škodi", po proceni oko 20.000 evra.

STAN I PLAC ZA MIRKA I BOJANU Otkriveno šta su sve mladenci dobili u miraz, a kumovi su ih tek oduševili poklonom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading