AUTO JE POČEO DA KLIZA, NASTAO JE HAOS Svi detalji nezgode koju je doživeo Veljko Ražnatović
Alo

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić juče su bili među najveselijim zvanicama na svadbi Bojane i Mirka Šijana, a prilikom dolaska po mladu Cecin sin imao je manju saobraćajnu nezgodu koja se dobro završila

Kako je za Informer otkrio izvor sa mesta nezgode, Veljko je bio u automobilu koji se kretao u koloni drugih vozila. A momak koji je vozio Veljkov automobil izgubio je kontrolu nad vozilom koje je počelo da se okreće na putu:

Alo

 

- Automobil je, iz nepoznatih razloga, počeo da kliza po putu i završio je na livadi pored. Svi su stali, nastao je haos, mnogo smo se uplašili. Izgleda da je momak koji je vozio naglo prikočio, a pesak koji je bio po putu ga je zaneo. Na svu sreću niko nije povređen, Veljko je dobro i automobil je neoštećen - kazao je izvor.

S obzirom na to da se sve dobro završilo, svatovi su nastavili ka Titelu gde su kupili mladu, a ispred kuće Rodića bilo je pravo veselje. Bojana i Mirko igrali su i veselili se više od sat vremena, nakon čega su se provozali kočijom i uputili na crkveno venčanje u Surčin.

Printscreen youtube Pink

 

POMUTILA UM MUŠKARCIMA Dušica Jakovljević objavila video iz spavaće sobe, a ovaj detalj svi primetili

Komentari (0)

Loading