EVO GDE ĆEMO GLEDATI SVETLANIN RIJALITI Ceca i deca spremni za šou!
Foto: Ataimages

Svetlana Ceca Ražnatović napravila je pre dva dana sjajnu žurku s trubačkim orkestrom Dejana Petrovića koji ju je pratio na sceni.

Naime, najveća balkanska zvezda se na rođendanskoj proslavi dnevnih novina „Blic“ kojoj je prisustvovala latila mikrofona i doprinela fantastičnoj atmosferi koja je trajala do duboko u noć.

EVO GDE ĆEMO GLEDATI SVETLANIN RIJALITI Ceca i deca spremni za šou!

Foto: Ataimages

 

 

Ova medijska kuća proslavila je svoj 26. rođendan, a tom prilikom je predstavila i lansiranje televizije, te emisije koje će gledaoci moći da prate. Kao najekskluzivniji projekat najavili su igrano dokumentarni serijal upravo sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koji će se snimati i emitovati iz pevačicine vile u Ljutice Bogdana, a koji će uključivati i ostale članove te mnogobrojne porodice, te njihov privatan život.

Rođendanskoj proslavi prisustvovale su mnoge zvanice iz javnog života Srbije, među kojima predstavnici estradne, kulturne, sportske, te političke scene. Ana Brnabić, Goran Vesić, Seka Aleksić, Anastasija Ražnatović i mnogi drugi svojim prisustvom uveličali su slavlje.

Kolegama iz dnevnih novina „Blic“ „Alo media system“ čestita 26. rođendan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading