SPREMILA TRI VENČANICE OD 10.000 EVRA Ovo su svi detalji svadbe Mirka Šijana i Bojane Rodić, a posebnu ulogu će imati njihov naslednik
Foto: Printscreen/instagram

Svadba o kojoj će se mesecima pričati svakako da je Bojane Rodić i Mirka Šijana, koja će se održati sutra. Portal Republika došao je do detalja priprema, te vam otkrivamo šta će Rodićeva ćerka sutra raditi tokom venčanja.

Bojana Rodić je spremila čak tri venčanice i sve su od poznatih brendova, a skroz različite. Ima satnicu kada oblači koju, a više od 10.000 evra su dali za njih. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Sin Zoran Šijan će biti na venčanju roditelja isti kao Mirko, u crnom odelu.

- Bojana želi da se ispoštuju srpski običaji , ali prvenstveno da Mirku i njoj svadba bude jedan od najlepših događaja u životu. Ona je od onih devojčica koje su od malena maštale o venčanici i ljubavi kakvu ima sa Šijanom. Ona je rođena princeza i u venčanicama koje je izabrala izgleda nestvarno lepo - ispricala je Bojanina bliska rođaka.

Organizacija svadbe je papreno skupa za čitavu porodicu, spekuliše se da je cifra preko 50.000 evra, kako pišu pojedini portali. Ipak, najviše novca je dala pevačica Goca Božinovska, Mirkova majka, jer ženi jedinog sina. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Goca leti od sreće i ne žali da se istroši skroz, jer majka ženi svog sina koji je njen centar sveta. Mnogo se sekirala oko njega zbog nestašluka, jer je uvek bio ziv i radoznao, a pun zivota na nju i na oca. Goca vidi da Mirku prija brak i mnogo voli Bojanu kao i čitava porodica. Rekla mi je da je mnogo srećna zbog njih - otkriva prijateljica Božinovske uz zaključak da Goci ovih dana mnogo fali njen ubijeni suprug.

- Pre neku noć joj se otrže iz usta:" Kamo sreće da je moj Zoran živ da vidi sve ovo, punu kuću ljubavi i unuka kojeg bi voleo više od života, a evo stiže i drugo unuče" - ispričala je ona uz zaključak da je bilo baš dirljivo čuti pevačivu dok je to govorila.

Foto: Alo.rs

 

MIRKO ŠIJAN SE ŽENI U CRKVI U KOJOJ JE KRŠTEN Goca Božinovska u suzama, a ovo su svi detalji slavlja

Komentari (0)

Loading