ŠOK FOTKA MILANA STANKOVIĆA Svi se pitaju šta se desilo pevaču (FOTO)
Printscreen

Poslednjih godina Milana Stankovića pre ćete sresti u nekom od manastira širom Srbije, nego u TV emisijama ili nastupima.

Iz sebi znanih razloga dugo već ne nastupa, nije aktivan na javnoj sceni koja mu, po svemu sudeći, ni ne fali, budući da je mir i sreću našao u pravoslavlju.

Pevača retko ko bi danas i prepoznao na ulici, budući da je upotpunosti promenio "lični opis" - iako je zbog svog posebnog, nekada ekstravagantnog imidža privlačio pažnju na svakom koraku i bio miljenik devojčica, Stanković danas nosi široku, jednostavnu i neupadljivu boju, najčešće tamnih boja, znatno se ugojio i pustio kosu i bradu.

Foto: Printscreen

 

Pre izvesnog vremena, Milan je u jednom od svojih poslednjih intervjua govorio o veri.

- Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo – rekao je tada Milan.

ŠUŠKALO SE DA SU JE JURILI ZELENAŠI Pevačica nestala iz javnosti, ovo su misteriozni detalji njenog života

Komentari (1)

Loading
Tako malo treba

15.09.2022 22:32

da opet bude onaj plavi pevac lepog glasa i fantastičnog kretanja na sceni