POZNAT DATUM I MESTO SAHRANE KORNELIJA KOVAČA Oglasila se ćerka Aleksandra, a imala je i molbu za sve (FOTO)
TANJUG/ RADE PRELIC / bs

Aleksandra Kovač, ćerka kompozitora Kornelija Kovača, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i objavila zvaničan datum i mesto sahrane svog oca.

Naime, Aleksandra je takođe naglasila da će na sahrani biti starijih ljudi, a uputila je i javni apel da se svi pridržavaju apidemioloških mera.

- Dragi prijatelji, sahrana našeg voljenog tate će se održati u subotu, 17. septembra, u 14h, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Okupljanje rodbine i prijatelja je u 13h u Glavnoj kapeli na Novom groblju. S obzirom da će na sahrani biti starijih ljudi, tatinih kolega i prijatelja, i onih narušenog zdravlja, a da Korona virus i dalje odnosi živote, molim sve koji žele da dođu, da se OBAVEZNO pridržavaju svih epidemioloških mera, nose maske i održavaju fizičku distancu. Moramo paziti jedni na druge, jer nepažnja, glupost i bahatost mnogih su nas sve mnogo koštale. Hvala vam unapred - napisala je ona.

Podsetimo, Kornelije Kovač preminuo je u utorak u kovid bolnici u Batajnici od posledica korona virusa.

MRZI GA DA IDE NA MOJE NASTUPE Aleksandra Prijović progovorila o braku sa Filipom, a ovako reaguje na pomen komšija i rodni kraj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading