DVE NOVE PETICIJE PROTIV BAKE PRASETA Željko Mitrović nastavlja da urniše kontroverznog jutjubera, potpisalo preko 100.000 ljudi (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Rat medijskog maga Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase ne jenjava, a Željko je odlučan u nameri da jutjuberu uništi život nakon njegovih gnusnih optužbi.

Naime, Željko se juče oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio dve nove peticije protiv Bake Praseta, a tiču se gašenja njegovog jutjub kanala i odlaska u zatvor zbog utaje poreza.

Printscreen

 

- "Da li ste za gašenje Jutjub kanala Baka Prase?" i "Da li Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i sek*ualnog iskorišćavanja maloletnice od 14 godina? - pitanja su koja su postavljena u peticijama, koje je, prema Željkovim podacima, dosad potpisalo oko 100.000 ljudi.

Printscreen

 

- Prvih sat vremena od raspisivanja peticije! Bako, izgleda da si se malo preračunao! Nije trebalo da postaješ kriminalac, i da ulaziš u tal sa njima, dobro ti je išlo i bez krivičnog dela koje se zove iznuda! Sutra u 9 se predaju sve krivične prijave! Svakog sata ću objaviti nove podatke - napisao je Željko u opisu objave.

Podsetimo, sve je počelo kada je Baka Prase pijan u lavju spomenuo Željka Mitrovića i optužio ga da mu duguje pare, a tom prilikom izneo je i niz uvreda na njegov račun, na šta je Željko veoma burno reagovao.

FILIP NIJE LJUBOMORAN Aleksandra Prijović za Alo! o braku sa Živojinovićem

Komentari (0)

Loading