ANASTASIJA OBJAVILA SNIMAK MALOG ŽELJKA Imao je poseban zahtev dok ga je tetka čuvala, mali Ražnatović nasmejao sve (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

U domu porodice Ražnatović na Dedinju uvek je uzbudljivo zahvaljujući njihovom najmlađem članu - sinu Veljka i Bogdane.

Naime, mali Željko omiljeni je u porodici, a njegova tetka Anastasija Ražnatović svoje slobodno vreme uglavnom provodi sa njim. Ona neretko objavljuje na svojim mrežama Željkove neodoljive fotografije i video snimke.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je sada na storiju podelila video na kojem hrani bratanca. pitala ga je da li želi još. Dečak je odgovorio: "ne", a potom tražio "Pepu i Iju", odnosno blizance Petra i Iliju, sinove Lidije Ocokoljić.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

Anastasija mu je objasnila da se dečaci kupaju i da ne mogu da dođu, ali je mali Željko bio uporan i ponavljao "Pepa i Ija". Nju je to nasmejalo, pa ga je snimila, a snimak je objavila na Instagramu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Posle toga, pevačica je snimala kada su ona i Željko legli u krevet, pa je zasapao pored nje.

NIKAD NEĆU ZABORAVITI TRENUTKE PROVEDENE SA NJIM Saša Popović slomljen nakon smrti poznatog kompozitora Kornelija Kovačevića

Komentari (1)

Loading
Zoran

13.09.2022 14:44

Jedino sta vredi u ovj porodici je mali Zeljko, Njemu sve najbolje u zivotu i ziv bio i veseo jos 100 godina a o ostalima da ne pisem.