SVI DETALJI SVADBE NOVAKOVOG BRATA Gala venčanje, mladenci nikad veseliji, isplivale prve fotke nakon lude žurke u Crnoj Gori (FOTO)
Alo

Na crnogorskom primorju održana je gala svadba Đorđa Đokovića, mlađeg brata slavnog tenisera Novaka Đokovića,Saške Veselinov, koja je na venčanju uzela muževljevo prezime.

Alo

 

Đorđe Đoković i Saška Đoković su, očekivano, bili najrazdraganiji na gala veselju, koje je potrajalo do jutarnjih časova. Đorđe je celu noć nazdravljao sa gostima i nije skidao osmeh sa lica, dok je sve vreme pevao pesme koje su muzičari izvodili za zvanice i mladence. Mikrofona se latio i najstariji brat Đoković.

Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović dali su sve od sebe da naprave nezaboravnu žurku, pa su ih gosti horski pratili uz svaku pesmu. Prijovićeva se uvijala u uskoj toaleti dok je pevala svoje hitove, a atmosfera je bila uzavrela dok je nastupala.

Saška je pred kraj veselja ostala bez glasa, jer je mnoge pesme, ponesena atmosferom, pevala iz petnih žila, dok su Novakova deca Tara i Stefan bili kao čigre!

OTKRIVEN UZROK SMRTI KORNELIJA KOVAČA Čuveni kompozitor preminuo je usled ove infekcije

Komentari (0)

Loading