OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO Tanja Savić progovorila o skandalu sa nastupa: Bio je korov, a korov se mora očistiti
Printsc Pink

Na nastupu pevačice Tanje Savić došlo je do neprijatne situacije, kada joj je jedan dečko iz publike pokazao srednji prst, zbog čega je ona odmah zatražila od obezbeđenja da ga izbace iz diskoteke.

Kako kaže Tanja za "Blic", nije mogla, a da ne odreaguje na nekultuno ponašanje dečka, te da su ga kasnije izbacili iz kluba u kom je pevala.

- Na mojim nastupima svi širimo ljubav. Svi pokazuju srca, a on je štrčao. Bio je korov, a korov se mora očistiti. Znam samo da su ga odmah izbacili.

Podsetimo, Tanja je, naime, odmah pred svima zatražila da izbace tog dečka, koji je tada bio u publici, zbog čega je publika oduševljeno počela da joj aplaudira.

- Izbacite ovog dečka odmah sad! On je pokazao srednji prst - rekla je Tanja na mikrofin.

"Bravo Tanja", "tako se to radi", "svaka čast"... su samo neki od komentara nakon što je jedan korisnik Tvitera ovaj snimak objavio na ovoj društvenoj mreži.

 

Printsc Pink

 

ON IMA SINA IZ PRVOG BRAKA Pevačica progovorila o emotivnom patneru, pa spomenula ćerku Đurđu i svadbu

Komentari (1)

Loading
Dingo

12.09.2022 13:19

Auh,ona je neki nivo pa joj prst smeta! Muž je maltretirao na sve nacine,ćutala je...mogla je i sad ćutati...ovako samo navlači bes naroda na sebe.ona gazi sopstvene reci,gazi po sebi i tako udaljava plebis od sebe! Tanja,Tanja,ne leti previše,uzvezdila si se.ugledaj se malo po ponašanju na brenu,cecu,bekutu,djurisicku,....uči od boljih a ne postaj Gora nego što već jesi....