DOKUMENTARNI FILM O BAKI PRASETU Zaštićeni svedok tvrdi da ga je upoznao sa Veljom Nevoljom
Foto: Youtube/Printscreen

Poznati jujtuber Baka Prase, iliti Bogdan Ilić, i vlasnik "Pinka" Željko Mitrović nedeljama unazad vode medijski rat, a kraj sukoba se ne nazire. "Ružičasta televizija" večeras je emitovala dokumentarni film o skandaloznom ponašanju Ilića, koji je Mitrović danima najavljivao.

U filmu smo mogli da vidimo kako se Baka Prase nasilnički ponaša prema ljudima putem interneta, posebno prema devojkama.

Posebni osvrt bio je na slučaj Kike Đukić, jutjuberke, koja je krajem prošle godine digla ruku na sebe, a mnogi su to povezivali sa konstatnim napadima koje je doživljavala od Bake Praseta.
DOKUMENTARNI FILM O BAKI PRASETU Zaštićeni svedok tvrdi da ga je upoznao sa Veljom Nevoljom

Printscreen

 

Doktori i psiholozi gostovali su u filmu, te istakli da se nasilničko ponašanje na internetu mora sankcionisati.

Zaštićeni svedok, kog smo mogli da vidimo u dokumentarcu, tvrdi da je on poslao Baku Praseta na rođendan gde je upoznao Velju Nevolju.

Baka Prase je, inače, tokom emitovanja filma imao "lajv" na društvenim mrežama.

Za poznatog advokata koji je učestvovao u filmu tvrdi da "nije advokat". Takođe, priznao je da je u videu gde je vređao maloletnice "bio iznerviran".

U filmu je prikazano i kako je Baka Prase koristio uticaj da radi malverzacije, pogotovo novčane, te da nije adekvatno prijavljivao zaradu.

Promovisanje narkotika putem Jutjuba su osudili u filmu, govoreći kako je evidentan njegov "loš uticaj na omladinu".

Njih dvojica su se sukobili kada je influenser javno optužio vlasnika "ružičaste TV" da mu duguje pare. Mitrović je, podsetimo, juče objavio šok fotografiju.

- Danas fotka sutra ceo video! - napisao je sinoć Mitrović, dok smo na slici mogli da vidimo prah na stolu, karticu i Baku Praseta.

Baka Prase je pre toga objavio fotku na kojoj vidimo kako Željko Mitrović ljubi u obraz ženu koja nije njegova supruga Milica Mitrović, a vrlo brzo usledio je odgovor vlasnika "ružičaste imperije", koji je naveo šta jutjuber pokušava. Željko je, kako smo istakli, u više navrata najavio dokumentarni film o Iliću, a Bogdan je onda pokušao da mu pripreti objavivši spornu fotografiju.

- Milice Mitrović, je l' si se ovo podmladila ili masnokosi krlja maloletnice u Trebinju? Ovu masnu kosu bih svuda prepoznao - napisao je Bogdan tad.

- Leva slika je moja, a desnu je objavio Baka Prase! Ovaj pedofil ne razume da ja računam njegovih 6 poteza unapred! Levo na mojoj slici se nalazi moja koleginica, urednica na Red TV koja ima 26 godina, a desno koleginica Tanja Rađenović i koja mi je takođe bliski prijatelj! Bako, ne mozeš sprečiti film u četvrtak i kaži ovim kriminalcima što mi prete da mogu da mi po***e! - napisao je Mitrović.

Željko je prošle nedelje objavio snimak na svom Instagram profilu i pokazao da je Baka Prase kročio na privatno vlasništvo "Pinka", o čemu se naširoko polemisalo.

- Evo dokaza da je ova seljačina sa drvenim (veštačkim) udom od Baka Praseta, a koji ce uskoro na službenu stolicu za utaju poreza i zlostavljanja maloletnih devojčica i finansiranje kriminalnig klana, kročio na privatni posed! Trebalo je bezbednjaci da primene protokol predvidjen za ovakve situacije ali je pi*kica odmah počela da beži kao da je olimpijsko takmičenje u brzom hodanju - napisao je Mitrović.

Baka Prase ja tad tvrdio da ima ozbiljne povrede:

- Ležim dva sata u krevetu i vrti mi se u glavi, povraća mi se... Izgleda da imam potres mozga. Idem u bolnicu pa u policiju.

TRUDNA RODIĆKA I MIRKO ŠIJAN U PROVODU Bojana blista, pao i sočan poljubac, odale ih društvene mreže (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading