INSTITUCIJAMA PRIJAVILA MIŠU GROFA Oglasila se Nikolina Pišek: Moram da zaštitim dete od biološkog dede!
Printscreen

Nikolina Pišek nedavno se vratila na male ekrane, pa je tako postala voditeljka na jednoj televiziji, a sada je otkrila da je i dalje na ratnoj nozi sa svekrom Mišom Grofom.

Kako je Nikolina izjavila, otac njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, Viktor, u njoj i i ćerkici Uni našao je neprijatelje.

Foto: Printscreen/instagram

 

 - Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje - kazala je Nikolina Pišek.

- Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede - dodala je poznata voditeljka.

Foto: Alo/ilustracija

 

Nikolina je navela i zašto se neće preseliti u srpsku prestonicu.

- Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva - rekla je Nikolina Pišek.

LEPA BRENA OSTALA BEZ VREDNE SNAJKE? Viktor Živojinović i poznata glumica stavili tačku na njihov odnos, za sve je kriv on

Komentari (0)

Loading