SAD MI JE JASNO Ovako je izgledao sukob koji je tresao javnost pre 2 godine, Saša Mirković raskrinkao Baku Praseta
Printscreen

Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je 8. decembra. Mnogo se spekulisalo i pričalo da li je mlada devojka izvršila samoubistvo nakon brojnih negativnih komentara podstaknutih dramom sa jutjuberom Bogdanom Ilićem poznatijim javnosti kao Baka Prase.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nakon njene smrti, oglasio se i Bogdan i istakao svoje mišljenje otkrivši da je do pomirenje došlo pre njene smrti, ali da o tome nije želeo da govori, a tu priču potvrdila je i njena majka.

Baki Prasetu očigledno nije bila dovoljna jedna drama, te je ovoga puta počeo istu sa vlasnikom Pink Media Groupe Željkom Mitrovićem, a nakon te sa vlasnikom Hype produkcije i Hype televizije Sašom Mirkovićem.

Objektivno rečeno, mnogo ružnih reči palo je sa svih strana, ali ovoga puta Mirković je želeo da podseti jutjubera na dramu koja se odigrala pre 2 godine zbog čega je, između ostalog, preminula Kika Đukić koristila terapiju prepisanu od strane psihijatra kako je istakla njena majka gostujući na Kurir i Pink televiziji.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Sada mi je tek jasno, zašto se Kika ubila, ili je ubijena, kada vidim ovolike pretnje koje organizuje Baka Prase i koje mi stižu u inboks. Njih sve tužilaštvo treba da procesuira kako ne bi još neko stradao od ovih nasilnika- napisao je Mirković na svom Instagram storiju i time podstakao na razmišljanje: Ako ovakve pretnje dobija neko ko je stabilna i zrela i ličnost i može da ih podnese, ali kako je to doživljavala mlada devojka?

Printscreen

 

Da podsetimo, pre dve godine pokojna jutjuberka Kristina Kika Đukić gostovala je sa Bakom Prasetom u jutarnjem programu. Tema razgovora bila je sukob dva jutjubera, a u sve su se uključili i njihovi fanovi koji su ušli u sukob, neki su čak želeli da se i fizički obračunaju što je dosta uznemirilo roditelje.

Ono što je primetno u intervjuu je da Kika ne može da dođe do reči od Bake Praseta, pokušavajući da objasni šta je poreklo sukoba.

Kika je objasnila kako je videla današnji Jutjub, a reakcija Bogdana Ilića prema rečima voditeljke bila je brutalna.

-Ako biram rečnik, jer je javno, onda to nisam ja. Kada izlažem svoje mišljenje i stavove, predstvaljam se kao ja. To što opsujem, to nije toliko strašno niti bitno. Psovke nikada nisam čuo kod kuće, pokupio sam od društva- priča jutjuber na šta se voditeljka nadovezuje da nisu samo psovke već i uvrede:

-Neka, psovke, uvrede, dođe ti na isto. Kad se svađaš, svađaš se, i to je ljudima zanimljivo- rekao je on tada.

ZA DAN ZARADIM KOLIKO MOJE KOLEGINICE ZA 7 DANA! Elektra Elit bez dlake na jeziku u svom maniru progovorila o svemu

Komentari (1)

Loading
Slavonac

05.09.2022 15:36

To odvratno bezobrazno stvorenje treba pod hitno zatvoriti,truje omladinu,sin je svestenika,a bogohuli na svakom koraku.Sramota