ZA SAMO DVA MESECA ZARADILA 135.000 EVRA Sandra Afrika posle letnje turneje može da kupi stan u Beogradu
Dejan Briza

Pevačica Sandra Afrika skoro svako veče ima svirke u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, a po nastupu uzima 5.000-7.000 evra

Sandra Afrika je za samo dva meseca zaradila 135.000 evra! Pevačica puni klubove gde god da se pojavi, pa ne čudi što tokom leta skoro svako veče ima zakazane nastupe.

Dejan Briza

 

- Sandra Afrika je među najtraženijim srpskim pevačicama jer vlasnici klubova znaju da pravi odličnu atmosferu. Njeni nastupi su uvek prepuni i traži se mesto više, pa je angažovana tokom celog jula i avgusta. Samo tokom ova dva meseca imala je 27 tezgi, što dovoljno govori koliko je popularna - priča izvor Informera.

Dejan Briza

 

Atraktivna pevačica od pevanja je zaradila novac za koji bi glat mogla da kupi stan u Beogradu.

- Sandra ne peva za siću! Njeni menadžeri joj ne zakazuju svirku za manje od 5.000 evra, a u dijaspori uzima i 7.000 evra po nastupu, a o bakšišu da ne govorim. Ona se "razbija" od para svuda u regionu. Tokom leta baš ima mnogo posla - priča sagovornik i dodaje:

- Najviše tezgi ima na Crnogorskom primorju, ali u Hrvatskoj, gde je veoma popularna. Takođe, nekoliko puta je pevala u Makedoniji, a u avgustu je zabavljala i publiku u Beogradu, Zrenjaninu i Smederevu. Posle svih tih nastupa bogatija je za 135.000 evra, a tek je čeka radni septembar.

Dejan Briza

 

Sandra ne želi da govori o novcu, ali kaže da ga skuplja i ulaže u biznis koji je prošle godine započela s bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Njih dvoje su investirali u gradnju zgrade u centru Šapca sa 13 stanova, koje prodaju.

- Nastaviću da budem preduzetnica i da zidam zgrade. Nastupam širom Balkana i Evrope, pravim luksuzne zgrade i ništa mi više ne treba! Kad je reč o zaradi od nastupa, ili prodaje stanova, o tome ne bih da pričam. Neke moje kolege vole da se hvale ciframa, ali ja to ne želim - priča pevačica i dodaje da u zgradi koju je izgradila nije ostavila stan za sebe:

- Ne treba mi! Već imam kuću u Šapcu od 800 kvadrata i stan od 70 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

Dejan Briza

 

KONOBAR ŽELEO DA POMOGNE, A TO JE SAMO RAZLJUTILO MLADU Ćerka Anice Dobre žustro odreagovala dok je sekla tortu

 

Komentari (3)

Loading
Vesna

05.09.2022 08:56

Kakav retard treba da budes kaf dajes pate ovoj kvazi pevaljki i starleti koja keva ustaske pesme a siptar joj stavlja oate u sisre olos najveci, fuj

Mile tranzicija

05.09.2022 09:14

A porez da se plati? Pevačima se ne naplaćuje. Bitno je da ste frilensere gnjavili za mnogo manje iznose za 5 godina unazad.

Sanja

05.09.2022 09:22

Turneje gde?! U Dubaiju.... Da li iko zna 1 pesmu ove navodne pevačice?