EVO ZAŠTO JE MARIJA VELJKOVIĆ KRILA VEZU SA GLUMCEM Otkrivamo kad su započeli vezu i čime Rastko obasipa voditeljku
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković potvrdila je da je u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem i da je on zadužen za njen osmeh i sreću.

- Hvala za ljubav i podršku - napisale je Marija Veljković i uz fotografiju ostavila srce.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dvoje su više od pola godine zajedno, a sve vreme su krili vezu kako ne bi bilo pod pritiskom javnosti.

- Marija i Rastko se godinama poznaju. Uvek su tu postojale varnice, ali kako su oboje bili u odnosima, ništa se tu nije desilo. Međutim, na jednom od poslednjih događaja kada su se sreli, varnice su sevnule i otpočeli su odmah vezu. Izbegavali su da se pojavljuju zajedno u javnosti, jer su želeli da sačuvaju intimu samo za sebe. Marija je konačno srećna i zadovoljna jer je našla muškarca koji je stabilan, staložen i pun razumevanja - kaže naš izvor.

Inače, dodatno ih je privuklo to što imaju ista interesovanja i poglede na svet.

- Oboje se bave glumom i razumeju javni posao i to kada su poznati da će uvek biti u centru pažnje. Razumeju i to što su često van kuće s obzirom na to da snimanja traju dugo. Kako Marijina jer radi dve emisije, tako i njegova kada snima serije, filmove ili igra u pozorištu. Rastko je obasipa pažnjom i komplimentima, a njegove godine joj laskaju, jer je pun manira - dodaje naš izvor.

Printscreen

 

Inače, Marija se pre nekoliko meseci razvela od Milana Milovanovića sa kojim ima dve ćerke Nevu i Rosu i sina Đurađa.

Voditeljka je istakla da je verovala da je njen brak za ceo život.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - rekla je ranije Marija i otkrila da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - iskrena je bila tada voditeljka za magazin "Hello".

Foto: Printscreen/instagram

 

Marija se posle razvoda preselila u devojački stan na Medakoviću.

- On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - rekla je tada Marija.

IGOR MU PALIO CRNU SVEĆU ISPRED KUĆE, A SAD SE DRUŽE Milan pričao o tome sa Kojićem: Razumem zbog čega je morao to da uradi

 

Komentari (1)

Loading
Nevena

09.09.2022 09:46

Ne samo da je ružna i da nije ni zgodna, već je psihički nestabilna, nesigurna i patetična. A o ponašanju njene dece sa i me govorim, posebno devojčica, razmažene, antipatične i kezave. Posebni pacijenti su pratioci koji je brane!