PRE MARIJE BIO U VEZI SA ATRAKTIVNOM PEVAČICOM Rastko je govorio da je njigov odnos bio veoma buran
Foto: Printscreen/instagram

Vest da su Marija Veljković voditeljka "Slagalice" i glumac Rastko Janković u vezi odjeknula je poput prave bombe.

Marija je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz opis "podrška i ljubav".

PRE MARIJE BIO U VEZI SA ATRAKTIVNOM PEVAČICOM Rastko je govorio da je njigov odnos bio veoma buran

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Rastko je "slab" na plavuše, pa je pre mnogo godina bio u vezi sa pevačicom Jellenom. Oni su bili u ljubavi pune tri godine, a onda se iznenada desio razlaz.

- Moja i Jellenina veza bila je veoma burna i trajala je tri lepe godine. Neke novine su počele da izmišljaju priču da sam raskinuo sa Jellenom zbog navodne veze sa voditeljkom Mašom Samardžijski. Moram da ih razočaram, jer je Maša moja dobra prijateljica i godinama ima momka koga veoma poštujem. Razlozi za moj i Jellenin raskid su sasvim drugi. Posle Jellenine australijske turneje došlo je do spontanog i kulturnog prekida. Mi se i dalje redovno čujemo 'po australijskoj liniji'. Jellena mi povremeno i dalje spremi palačinke sa šunkom i sirom, specijalitet koji sam je ja naučio da pravi. Krivo mi je što više ne sluša moje modne savete, pa je počela da se malo grandovski oblači - govorio je ranije Rastko.

Inače, Jellena se posle Rastka udala, dobila sina, dok je Marija pre nekoliko meseci stavila tačku na brak Sa Nebojšom Milovanovićem sa kojim ima troje dece.

BEKVALČEVA U PROVIDNOJ HALJINI Nataša zapevala u Čikagu, pokazala previše, svi gledali samo ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading