MEGA BOMBA Pevačica izgleda kao milion dolara, u 48. godini pokazala izvajano telo, zapalila društvene mreže (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Nataša Đorđević pokazala je zanosnu figuru na društvenim mrežama, a niko ne može da poveruje koliko dobro izgleda.

- Rekla sam sebi da ću se baviti ovim poslom, ali da ću i te kako imati i privatan život, kao i vreme za prijatelje i putovanja, tako da nisam se ja puno uklapala u neki kliše, uvek sam znala koliko radim, nisam prihvatala da radim 4, 5 dana vezano - istakla je nedavno, a mnogi bi rekli da upravo zbog ovakvog razmišljanja danas u 48. godini života izgleda mnogo mlađe.

Foto: Printscreen/instagram

 

To je i potvrdila novim fotografijama sa plaže na kojima se pohvalila svojim izvajanim telom na kojem joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice.

Nataša je primorjem prošetala u minijaturnom pink bikiniju, a potom pozirala i počastila pratioce setom izazovnih fotografija koje u prvi plan ističu njene obline.

Usledio je ogroman broj pohvala i komentara, među kojima su Nataši tražili savet za ovakvu figuru koju šeta u petoj deceniji.

"Kakva dama, svaka čast za izgled", "Mega bomba", "Koliko lepote na jednom mestu", "Šta reći osim savršeno?", "Kao vino! Godinama sve slađa", samo su neke od reakcija koje je izazvala novim setom fotki sa primorja.

MOJA BOLEST TEŽE JE PALA MARIJI, NEGO MENI Verica Šerifović ogolila dušu, izborila se sa rakom, a njena naslednica sve vreme bila uz nju

Komentari (0)

Loading