PEDE*ČINO JEDNA SMRDLJIVA, SPREMI SE! Željko Mitrović se oglasio i zapretio Baka Prasetu, javila se i majka devojke kojoj je jutjuber preneo bolest
Foto: Alo/ilustracija

Rat između vlasnika televizije "Pink" Željka Mitrovića i jutjubera Bake Praseta ne jenjava, a nakon što mu je Željko prvi put odgovorio da će snimiti dokumentari video o haosu koji je Baka pravio, sada se ponovo oglasio i uništio poznatog jutjubera.

Naime, Mitrović se oglasio na Instagramu i podelio objavu majke dotične Natalije za koju tvrdi da je žrtva Bake Praseta kojoj je jutjuber preneo polnu bolest i otkrio kako će ona biti sagovornik u dokumentarnom filmu o njemu.

Printscreen

 

- Bogdan, zvani Baka Prase, osoba je koja javno vrši nasilje nad mojim detetom. Ubio je jednu devojku, mislim da se treba stati ovom momku koji se bez razloga zakačio za moju ćerku, verovatno zato što nije mogao nikada da je ima! Laže, naziva je raznim imenima, proziva, izigrava Boga. Bogdan se zove, ali je zalutao u paklu u kome živi. Žao mi ga je, da tako veliki Baka Prase dobija medijski prostor na nebitnim devojkama koje se bave poštenim poslom! Pred narod da se izvede ovaj momak! Da mu narod sudi, jer očigledno zakonom nije regulisano internet nasilje! - poruka je majke koju je Željko objavio na svom Instagramu, pa u komentaru dodao:

Printscreen

 

- Ovu objavu je napisala majka natalije Š, koju sam pomenu u prethodnoj objavi a kojoj je Baka Prase namerno preneo infektivnu mononukleozu intimnim putem! Majka će danas svratiti do tužilaštva, a biće i jedan od sagovornika u našem dokukuntarnom filmu o kriminalnom seljačiću i podg*znoj muvi koja se osilila jer plaća reket kriminalcima! Vidi, pederčino jedna smrdljiva, ja takve "opasne momke" satirem ceo život! Bako, puta za nazad nema, spremi se! - napisao je Željko i time jasno stavio do znanja da će uništiti Bogdana i njegovo sramno ponašanje koje prezentuje u javnosti već godinama.

Podsetimo, sve je počelo kada je Baka Prase pijan u lajvu psovao Željka i izgovorio da mu medijski mag duguje novac, njegova devojka i prijatelji koji su bili sa njim u prostoriji molili su ga da prekine, ali je on nastavljao iznoseći brojne skandalozne stvari i izgovarajući uvrede na Mitrovićev račun.

DARKO LAZIĆ IMA NOVU DEVOJKU! Pevač uhvaćen sa vatrenom crnkom dok razmenjuju nežnosti na javnom mestu, isplivao snimak

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ksenija

01.09.2022 17:29

Unisti ga Zeljko i moralno i materijalno. Pozlatice ti se !