TONI CETINSKI IZVREĐAO PUBLIKU U BARU! Skandalozno ponašanje pevača izazvalo gnev svih prisutnih: Niste platili koncert, nema hitova
Hrvoje Banić

Popularni kantautor Toni Cetinski nedavno je uvredio publiku u Baru kada je nakon šokane izjave napustio binu.On je pevao u nedelju na koncertu u Baru, ali ovaj Tonijev nastup neće publici ostati u najboljem sećanju.

Naime, Toni se nakon sat i po pevanja, na barskom šetalištu pored mora, publici obratio rečima koje su većinu razočarale i razljutile.

Pošto je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpevati moja tri skupa hita - rekao je Toni.

Foto: Alo.rs

 

Publika u Baru je nakon ove rečenice mislila da se radi o šali, koje Cetinski često pravi tokom nastupa.

Međutim, kada je pevač ponovio istu i napustio binu, prisutni su se našli u čudu. Kratko nakon toga Barani nisu krili svoje razočarenje i bes koji su podelili na društvenim mrežama:

- Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla da čuje tvoje pesme! Sramota - bio je jedan od stotine komentara i kritika upućenih na račun Tonija Cetinskog.

OSTAVILA ME JE KAD JE KRENULA DA STVARA IMPERIJU Progovorio bivši dečko Alis Adaktar i otkrio njene mračne tajne iz prošlosti, spomenuo i Adama

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading