OTKRIVENO KAKAV ODNOS IMA HANA IKODINOVIĆ SA MAĆEHOM Evo da li ćerka Danila i Nataše Bekvalac voli da provodi vreme sa njima
Goran Srdanov/Prntscreen

Ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, Hana Ikodinović, sve više privlači pažnju javnosti.

A s obzirom da je njen otac već 6 godina u skladnom braku sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sve je zanimao odnos male Hane i Dačine supruge.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, mnogima je ostala nepoznanica na koji način je Hana Ikodinović prihvatila novu ženu svog oca, ali prema dokazima koji su stizali u javnosti njih dve se odlično razumeju i reč je o srećnim porodičnim odnosima.

Ćerka Nataše Bekvalac voli da provodi vreme sa ocem što obično podrazumeva i prisustvo njegove supruge. Na mrežama osvanula je fotografija na kojoj su Hana i Maja, u prisustvu Danila Ikodinovića. Njih troje sede na zajedničkom ručku u jednom gradskom lokalu i uživaju uz dosta smeha, prenosi "Stori", što govori u prilog njihovim dobrim odnosima.

Pevačica Nataša Bekvalac, Hanina majka, nedavno je otkrila da je u odličnim odnosima sa bivšim suprugom.

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema - rekla je ona jednom prilikom.

Alo

 

GALA SLAVLJE POZNATOG PEVAČA U ČAST LJUBAVI! Brojne poznate ličnosti podržale pevača i njegovu suprugu (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading