Goca Tržan nastupom na Roštiljijadi svojim šarmom i šalom fascinirala Leskovčane
Alo

Lekovac 25.08.2022.god.- Došla je Goca Tržan u ovaj ograd na obalama reke Veternice nasmejana i raspoložena jer je bila svesna da je tamo obožavaju.

Alo

 

Došla je u finom zelenom kompletu,lakog hoda i sa povećim osmehom u društvu takodje šarmantne potpredsednice grada dr Lidije Dimitrijević na konferenciji za novinare, koje je ostavila bez teksta svojom iskrenošću u odgovorima.

- Ma neću da pričam o svojim bračnim dogodovštinama, žene koje izdrže famoznih sedam godina u braku one su stvarni heroji, reče Goca. Novinari je pitaše dali bi bila recimo u žiriju takmičenja za „Zvezde Granda“:

- „Ma jok sačuvaj bože,meni nije tamo mesto.Jednom sam ocenjivala dečicu,a ovo je sasvim druga priča - reče uz široki osmeh.

Alo

 

- Volim ovaj grad.Ja sam prvi put pevala na Roštiljijadi pre 12 godina. Pa onda u jednom restoranu pre sedam godina,a sada prvi put na ovom trgu i priznajem da imam veliku tremu - naglasi Goca.

Doktorka Lidija Dimitrijević njena domaćica u ime grada domaćina i TOL-a Leskovca uruči joj brendirano alkoholno piće.“jao pa ja ne pijem ja volim slatkiše“ - rekla je pevačica.

A tamo na gradskom trgu čekalo je oko osam hiljada uglavnom mladjih gledaalaca ali bilio je nešto starijih ljubitelja grupe „Tap 011“.

Alo

 

Ona u crnoj kožnoj haljinici puna energije im se pošteno odužila gotovo celim repertoarom ove grupe,a pesmu „Gaće“ pevalo je i staro i mlado ujedno pljeskajući i poskakakajući uz lepo uredjenu pozornicu.

A onda kao na tekućoj traci pesme:“Srećo nečija“,“Bumerang“,“1200 milja“,“Gluve usne“,“Haljina“,“Stoperka“ i tako redom pa onda ponovo za stariju gospodu uz vrisak“Dali bi prala naše gaće,gaće, pozivajući Leskovčane na horsko pevanje a oni su joj se rado odazivali.

- Ja sam u ovome gradu pojela najlepši roštilj u životu i popila najbolje piće,ali nisam uspela da se tu zaljubim što mi je bila posebna greška - javno prizande gospodja Tržan uz burno odobravanje publike.

Alo

 

Pojedini tabloidni novinari verovatno pod dejstvom mufte-pića dobacivali su joj da peva samo balade,ali je Goca ponešena velikom energijom publike pesme izvodila u ritmu brze koreografije svoje ali tuđe pesme svojih koleginica,koje kako nam reče „izuzetno ceni“.

Koncert je trajao više od dva sata do poslednjih minuta ponoći,i gotovo da nema ni jednoig posetioca koji je sa trga i trećeg dana leskovačke Roštiljijade otišao kući nezadovoljan.

Alo

 

POZIRALA NA IVICI BAZENA Ivana Dudić je jedna od najlepših glumica, raspametila sve fotkama u kupaćem

 

Komentari (0)

Loading