PRIJA ODUVALA BRENU Aleksandra zarađuje tri puta više od svoje starije koleginice, otkriveni svi detalji
Printscreen

Pevačica Aleksandra Prijović "oduvala" je koleginicu Lepu Brenu kada je reč o zaradi s obzirom na to da je od početka godine zgrnula tri puta više love od od nje.

Printscreen

 

Prija je od početka 2022. godine imala 50 nastupa, a samo od pregleda pesama koje koje ima na jutjubu uplaćen joj je novac za koji može da kupi stan u Beogradu. S druge strane, Brena na psemama koje su odavno okačene na ovom kanalu, ima tek po nekoliko pregleda. 

- Prija je u ovu godinu ušla radno, bukirala je tezge i nastupe tokom celog leta, a čeka je na desetine nastupa do kraja godine. Imala je do sad aoko 50 odrađenih slavlja i sve tezge su joj imale dobre honorare, a dobro je zaradila i od pregleda na Jutjubu. Brena je, s druge strane, imala malo nastupa, više je putovala i trošiila novac, a od pregled ana Jutjubu nije imala zaradu. Samo nekoliko njenih pesama iam dosta pregleda, ostale nisu dobro prošle, pa je Brena počela da kači sve reportaže, intervjue i scene iz filmova u kojima je kao mlada glumila da bi broj pregleda na samom kanalu rastao- otkriva dobro upućen sagovornik. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako sada stvari stoje, Aleksnadrine nove pesme za kratko vreme ostvarile su višemilionske preglede, a kda se uporeni s njenim starim hitovima, cifra premašuje 100 miliona pregleda. 

Printscreen

 

- Prija je do sada od pregleda zaradila sumu koju neki pevači ostvare kroz pet ili više godina. Otkako je objavila nove pesme, ima još više angažmana za razliku od Lepe Brene koja se baškarila na moru- dodao je sagovornik.

 

Foto: Youtube/Printscreen

 

ĆERKA JE U FAZONU DA PRESTANEM DA JE MALTRETIRAM Goca Tržan iskreno o svojoj naslednici, otkrila da li će kročiti na estradu

Komentari (2)

Loading
Bokii

24.08.2022 11:19

Realno i peva tri puta bolje od Brene.

arijan

25.08.2022 02:38

ona nemoze zaraditi jos 30 god da peva koliko brena ima para o cemu se radi ovde,brena 40 god zvezdetina i milione eura ima...boze dragi