OVAKO IZGLEDA STAN MARIJE ŠERIFOVIĆ OD 200.000 EVRA Pevačica ovde boravi kad je u Beogradu, a komšije su joj najpoznatije ličnosti na estradi
Promo

Pevačica Marija Šerifović poseduje nekoliko nekretnina, a pre tri godine kupila je stan u elitnom naselju u Novom Beogradu.

Šerifovićeva živi u luksuznom kvartu, gde su joj komšije, kolege Saša Kovačević, Milica Todorović, Steva Anđelković. Njena oaza mira stala je u 80 kvadrata, a prema pisanju medija, za ovu nekretninu pevačica je izdvojila oko 200.000 evra.

Neretko na Instagram nalogu Šerifovićeve, možemo videti kako je pevačica opremila svoj životni prostor. Gotovo sve obiluje svetlim bojama, dok su komadi nameštaja nešto tamniji, kako bi se postigao kontrast.

U prostranom dnevnom boravku nalazi se velika ugaona garnitura, kućni bioskop i raznorazne police koje je pevačica upotpunila sitnim detaljima.

Spavaća soba krije pravu bajku. U njoj se nalazi francuski ležaj, ali i brojni jastučići koji je dodatno ulepšala kutak u kom se odmara. Osim toga, u ovoj prostoriji se nalazi i ogroman beli orman sa ogledalom koji se proteže celom dužinom zida.

OVAKO IZGLEDA STAN MARIJE ŠERIFOVIĆ OD 200.000 EVRA Pevačica ovde boravi kad je u Beogradu, a komšije su joj najpoznatije ličnosti na estradi

Foto: Youtube/Printscreen

 

VODITELJKA SLAGALICE NIKAD IZAZOVNIJA Marija Veljković istakla vitku figuru u mini haljini, svi primetili ovaj detalj

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading