CECA ZA POLA SATA NA SVADBI UZELA 30.000 EVRA Ražnatovićeva dovela atmosferu do usijanja, otkriveno i koliko pesama je otpevala
Alo

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupala na jednoj svadbi kao specijalni gost, a kako saznaju beogradski mediji, cena njenog honorara za samo pola sata pevanja bila je navodno čak 30.000 evra.

Naime, jedna od najvećih balkanskih zvezda uveličala je proslavu novopečenog bračnog para svojim prisustvom na njihovom svadbenom veselju. Iako je poznato da Ceca nastupa za veoma visoke honorare, otprilike 25.000 evra za sat vremena pevanja, ovoga puta ona je malo podigla cenu.

Kada su je mladenci pozvali da bude specijalni gost, njen tim je ugovorio da Svetlana bude na svadbi pola sata, a cena za taj nastup je 30.000 evra. Kako jedna pesma u proseku traje tri minuta, Ražnatovićeva je za 30 minuta mogla da ih otpeva najviše deset, pa po takvoj računici, ovaj bračni par platio je 3.000 evra jednu numeru koju je Ceca otpevala.

Alo

 

Kada se pojavila u svečanoj sali, gde je organizovana svadbena žurka, prisutni gosti su poskakali sa svojih stolica i okupili se oko pevačice. Mnogobrojni mobilni telefoni bili su upereni u Ražnotovićevu, koja je nastup počela pesmom "Beograd". Pevačica se pojavila u dugačkoj crvenoj haljini sa kratkim rukavima, a kosu je pokupila u visoki konjski rep.

Dok je pevala, atmosfera je došla do usijanja, a mlada i mladoženja su bez prestanka igrali u blizini pevačice, koja im je definitivno ulepšala najradosniji dan u životu.

Podsetimo, pre dve godine pisalo se o romskoj svadbi od 650.000 evra na kojoj su pevale najveće balkanske zvezde, među kojima su bili Aca Lukas i Svetlana Ceca Ražnatović. Tada su porodice mladenaca uložile paprenu sumu za svadbeno veselje u Italiji, a pevačica je tada bila jedina koja je uzela honorar unapred, dok su njene kolege od bakšiša naplatile nastup.

PUKLI NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU Jala i Buba ostali bez milion evra, otkazuju im nastupe, otkriveni svi detalji

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading