PROGOVORILA Soraja Vučelić o zabrani ulaska u Srbiju, braku, kao i trudnoći Ane Korać
Foto: Printscreen/instagram

Soraja Vučelić otkrila da li joj nedostaje Srbija, s obzirom da joj je zabranjen ulazak u našu zemlju.

- Živim na relaciji Dizeldorf-Moskva. U Nemačkoj imam firme, u Moskvi više uživam, ali volim i naša mesta. Nisam sad nešto tip koji voli da izlazi, više ručak, večera, putovanja sa prijateljima. Ja sam večiti avanturista, i kada sam živela u Beogradu, ne znam da li sam 10 dana bila na istom mestu, to ću da radim do kraja života. Volim Srbiju, to mi je najlepši period života. Najviše mi nedostaje to da okupim brojno društvo, veći deo društva mi je u Srbiji, to mi nedostaje. Ne volim nova prijateljstva, gajim ih godinama, sa kim se družim, kome verujem... Nisam za nova poznanstva - istakla je Soraja, pa otkrila da li je stala ili će stati na "ludi kamen".

PROGOVORILA Soraja Vučelić o zabrani ulaska u Srbiju, braku, kao i trudnoći Ane Korać

Printscreen

 

-Luda sam i bez kamena... Znaš kako, može se reći, ne bih mogla precizno da pričam o tome, ali kao da jesam. Kod mene je problem što ne znam normalno da se zaljubim, večiti sam sanjar, ne znam da budem u normalnom stadijumu zaljubljenosti, već ono, kako se kaže, poludeo od ljubavi. Mogu tako da nazovem to stanje. Ovo mi je trenutno najveća ljubav, nema veze sa tim prostorima, nije naš čovek, ne može se tako reći. I jeste i nije - rekla je Soraja.

Na samom kraju razgovora, Soraja je otkrila i da je prva saznala da je njena najbolja drugarica Ana Korać trudna.

PROGOVORILA Soraja Vučelić o zabrani ulaska u Srbiju, braku, kao i trudnoći Ane Korać

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam prva saznala da je Ana trudna, jako sam bila srećna zbog nje, oduvek je to volela, pričala da jedva čeka to. Baš sam srećna zbog nje, nadam se da će joj se ostvariti sve što je požela - zaključila je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

PLAKALA SAM DANIMA, PROKOCKA SVE ŠTO ZARADIM Zlata Petrović progovorila o poroku svog sina i majke

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading