BLINDIRANI DŽIP OD 360.000 EVRA! Soraja pokazala luksuznu mašinu, a sada je otkriveno i od koga je dobila ovaj skupoceni poklon (FOTO)
Printscreen

Soraja Vučelić Sara ponovo je objasnila kada su pokloni u pitanju. Njoj je dečko kupio blindirani džip od 360.000.

Naime, starleta se odmah pohvalila na društvenim mrežama skupocenom mašinom koja je sve ostavila bez teksta. Ispozirala je u uskoj crnoj haljini, a njeno bujno poprsje ponovo je došlo do izražaja.

Soraja nije htela da otkrije u čemu je tajna i čime zaslužuje ovako skupe poklone koje svakodnevno dobija od misterioznog momka.

UŽIVAJU NA LUKSUZNOM BRODU Seka Aleksić pokazala svaki detalj, a kada vidite u kojoj situaciji je snimila svog supruga plakaćete od smeha

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ccccccccc

22.07.2022 08:34

Kakvo bre bujno poprsje, mislite valjda gomila silikona!!!! Odakle k.......ini dzip nego od Dubaija , radi se u tri smjene sa Arapima , fuuujjjj za ovu ološ, pokažite njene slike sa kikom u vunenom dzemperu iz velikog brata , SELJANCURA bosanska, sta trujete decu ovom droljetinom kao i Korać anom, dve najveće kurve . Zabranili bismo im ulazak u Srbiju da smo pametni.

Hm

23.07.2022 04:44

Cek, je l ovo realno? Znamo kakva je to rugoba bila u "Velikom bratu", pa se izoperisala i sada uziva u zivotu jer joj omogucavaju tatini sinovi koji placaju abnormalnu sumu za operisanu rugobu???? Strasno.