OVO JE DEČKO KOME NATAŠA BEKVALAC ŠALJE SRCA On je objavio celu prepisku, a evo čime se bavi
Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac samovala je dugo nakon mučnog razvoda od Luke Lazukića, a kako je rekla nije odustala od ljubavi iako o novom braku ne misli.

Sad je zaintrigirala obajvom na svom isntagram storiju kako je slala srca momku koji je najpre tagovao nju na svojoj fotografiji. Naime, Nataša, koja je do sada u ljubavi bila dosta zatvorena i nije često objavljivala u koga se zaljubila, sada je javno pokazala naklonost prema, javnosti, nepoznatom mladiću.

Printscreen

 

Izvesni Marko Zorić iz Hrvatske objavio je svoju fotografioju uz koju je tagovao Natašu na svom profilu na Instagramu i uz njeno ime stavio srce.

Pevačica je na svom storiju podelila fotografiju, a u poruci mu je poslala srce, čime se Marko odmah pohvalio. Prepisku s Natašom, Zorić je javno podelio.

Kako se saznake, Marko je ljubitelj fudbala, ali se ovim sportom ne bavi profesionalno.

Podsetimo, pevačica se nedavno osvrnula i na muškarca u njenom životu.

- Strah je bolest, a ja sam poprilično zdrava. Znam da bog ima planove za mene i ako ne deluje tako. Sve što se desi će mi biti potrebno i za moj rast. Ako se zaljubim to će biti kriminalno, meni veze ni na blizu nisu uspevale, ne znam kako bi bilo na daljinu, možda bi to bilo bolje za mene. Pomislim da mi treba muškarac kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže. Nije mi teret što sam samohrana majka - priznaje Nataša.

Printscreen

 

ŠOK ISPOVEST GOCE LAZAREVIĆ Zaharu sam bila probna traka, sve je na meni isprobavao

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
saho mat

09.08.2022 11:34

ha, ha, ha, 😂umislila.Ruzno sanjala 🤣

Lea

09.08.2022 11:56

Kakvi užasni veštački zubi fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Nato samo na daljinu ko će ove zube svaki dan da gleda...