SVAKOG DANA RADIM OVE VEŽBE  Pevačica u petoj deceniji otkrila tajnu savršene figure
Foto: Printscreen/instagram

Godine pevačici Ani Štajdohar ne mogu apsolutno ništa. Iako u petoj deceniji i ovog leta pohvalila se telom poput morske sirene zbog kojeg dobija more komplimenata, mada ne izostaju ni brojna pitanja lepšeg pola kako doći do zategnute i izvajane figure.

- Iskreno, ja sam promenila način vežbanja. Već nekoliko godina vežbam kod kuće, svakog dana po trideset minuta. Primetila sam da na taj način mogu da održavam tempo koj sam seb zacrtala. Smenjujem jogu i pilates i povremeno ubacim kardio trening. Ne odustajem! Osećam se bolje, gipkije, izdržljivije i smirenije. Vežbam bukvalno kad god stignem u toku dana. Nekada mi se desi da u ponoć konstatujem da nisam uradila vežbe, dmotam strunjaču i počnem- ispričala je pevačica.

SVAKOG DANA RADIM OVE VEŽBE  Pevačica u petoj deceniji otkrila tajnu savršene figure

Printscreen

 

Ne kažu džabe da je balans ključ svega, te se Ana trudi da odoli slatkišima koji su joj oduvek bili slaba tačka.

- Meni su slatkiši kao neka sreća što se jede, mogla bih deset sladoleda dnevno da pojedem. Izbegavam slatko, meso skoro da ne jedem, sa testom sam oprezna i to je to. Uvek se setim pitanja koje mi je postavio sin kada je imao samo dve ipo godine. Donela sam mu tanjir sa obrokom, a on me pita "Mama je l' ovo ukusno ili zdravo?" (smeh). Rano je spoznao nefer podelu ukusa. Inače kuvam, ali nisam ljubitelj, pustim sebi nešto zanimljivo da slušam dok spremam obrok, pa mi bude zabavnije- priznala je Ana za "Story".

VESNA VUKELIĆ VENDI OTKRIVA: Na vašarima pevam čistim i pametnim ljudima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading