ISAK NIJE PRAVI MUŠKARAC! Aleksandra Mladenović oplela po bivšem, otkrila sve detalje njihove veze
Alo

Pevačica Aleksandra Mladenović bila je u kratkoj vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, a sad, da može da vrati vreme, nikada ne bi sebi dopustila da bude s njim.

Pročitajte još: Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA

Foto: Alo ilustracija

 

Naime, pevačica besni na samo pitanje o bivšem dečku, a da su se neslavno razišli, jasno je pošto nisu ni u kakvom kontaktu niti Aleksandra za Isaka ima reči hvale.

- Ne bih komentarisala Isaka uopšte. Zaista više ne želim o njemu da pričam. Nismo ostali u kontaktu i ne bih se vraćala na tu priču. Ne zanima me ništa što se njega tiče - rekla je pevačica, pa priznala da se opekla i više ne želi da javnosti prikazuje dečka dok ne bude sigurna da je to onaj pravi:

- To je za mene prošlost i ostavila sam to iza sebe. Nemam ni vremena da razmišljam ni o jednom muškarcu, maksimalno sam se posvetila sebi i nastupima. Kada se pojavi pravi pokazaću ga, dotad ga više nikada u životu neću pokazati. Opekla sam se, doduše ne našom krivicom, desilo se šta se desilo, kamere su nas uhvatile, ali generalno nisam za to da pokazujem partnera, ljude bi trebalo da zanimaju moje pesme.

 

Foto: privatna arhiva

 

ŽAO MI JE ZBOG MILJANE, MENE JE OPERISAO STRUČNJAK! Krstinja Todorović progovorila o operaciji želuca, a evo šta poručuje Kulićevoj

Komentari (3)

Loading
Nena

01.08.2022 20:35

Razumem je za nju je pravi muškarac koji može da gleda to dok je drugi muškaraci pored njega, uglavnom takve su današnje devojke a Isaku svako dobro zaslužuje on nešto mnogo bolje..

Irina

03.08.2022 02:40

Isak imao srecu sto je napustio, devojka je manipulatorka 🤷‍♀️

Vanja

16.08.2022 14:42

Rokeru, sta ce ti cobanica? Nije to tvoj nivo. Cobanica neka nadje cobanina a ti...tvoja je svaka.