HAPŠENJE KAO NA FILMU 150 specijalaca upalo na nastup Tine Ivanović: Još se oporavljam
Foto: Vladimir Marković

Tina Ivanović proživela je pravu dramu na nastupu u Zrenjaninu. Tek što je počela da peva, u klub je upalo oko 150 naoružanih specijalaca i pohapsilo više osoba.

U prilog tome svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a na kojima se vide pripadnici Žandarmerije kako ulaze u lokal u kom je pevačica držala koncert. Ivanovićeva nije ni slutila da će se veče pretvoriti u pravu dramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

To je potvrdio i njen suprug Zvezdan Anđić, koji uvek ide s njom na tezge.

- Trebalo je da napravimo koncert za pamćenje, ali, nažalost, sve je to prekinuto. Upala je Žandarmerija, policija, SAJ, inspektori u civilima, beogradski i novosadski, verujte, kao na filmu. Nas, doduše, nisu dirali, samo su nam rekli da stanemo u stranu i dali smo lične karte. Ne možemo da prežalimo ovo što se desilo jer je sve krenulo kako treba, ali ubrzo se desio skandal - kaže Zvezdan, pevačicin suprug i menadžer za Kurir.

Pevačica je i dalje uznemirena zbog akcije hapšenja.

- Ovako nešto nisam doživela, a pevala sam u najvećim diskotekama u našoj zemlji i Evropi. Preplašila sam se jer nisam znala o čemu se radi. Ovo nisu naivne situacije. Žao mi je, jer je veče odlično počelo. Publika je bila raspoložena i bila sam sigurna da će sve biti savršeno. Još se oporavljam i samo mi se vraćaju slike policije koja hapsi, sve je bilo jako čudno - kaže Tina.

Foto: Vladimir Marković

 

NA SCENI SA ČETIRI MUŠKARCA Anastasija Ražnatović napunila klub u Makedoniji, ljudi čekali ispred vrata da slušaju pevačicu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading