OVO JE SIN TINE IVANOVIĆ! Rodila ga je sa samo 16 godina, bivši joj zabranio da ga viđa, a susret nakon deset godina je bio veoma emotivan
Pintscreen

Folk pevačica Tina Ivanović dugi niz godina živi u vanbračnoj zajednici sa partnerom Zvezdanom Anžićem, a pre njega bila je kratko u braku, iz kojeg ima sina Danijela Nedeljkovića koga je rodila sa 17 godina.

Naime, Tina je u ranoj mladosti bila udata za jednog čoveka sa kojim je dobila sina, a imala je svega 16 godina. Naslednika nije videla punih 10 godina, pošto joj je tadašnji supruga nakon razvoda branio da viđa dete.

Foto: Vladimir Marković

 

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla.Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl - istakla je ona.

- Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju - rekla je ona.

- Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - ispričala je Tina pre nekoliko godina.

Ona je ispričala i to da Danijel i njen sadašnji suprug Zvezdan održavaju lep odnos, a ne krije i da joj je upravo suprug bio najveća podrška, te da joj je pružio najveću pomoć kada je trebalo da dođu do Danijela.

- Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko - iskrena je bila pevačica.

PRETIO JE I TRAŽIO MOJE OTPUŠTANJE Jovana Jeremić javno obelodanila ime i prezime muža poznate pevačice koji je pokušao da joj uništi karijeru

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading