LEPOJ BRENI POZLILO Hitno obavili sve analize, cela porodica bila zabrinuta za njeno zdravlje
Alo!/Ognjen Radošević

Pevačici Lepoj Breni tokom krstarenja sa njenim voljenim Bobom Živojinovićem je pozlilo, što je celu porodicu zabrinulo. 

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

U trenutku kada su bili daleko od obale, Breni je odjednom pozlilo, zbog čega su se odmah uputili ka obali, pišu mediji. Brena je odmah otišla da obavi sve potrebne analize, kako bi se ustanovili odakle je problem nastao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- I Boba dosta radi, sa FIlipom promoviše svoje vino, ali sada kada je leto želi da sa Brenom odmara i da dva meseca provedu zajedno na moru. Međutim, iako mu je rekla da neće zakazivati nastupe, Brena ima koncerte sve do kraja godine što je njega izbacilo iz takta. Ne brani on njoj da peva, ali ne sada po ovim vrućinama koje joj uopšte ne prijaju. Brine za njeno zdravlje, jer i sam zna kroz šta su pre nekoliko godina prošli, kada joj je krenuo tromb u desnoj ruci - govori izvor i dodaje:

- Od tada on o njoj posebno brine. Zato joj je rekao da uspori malo sa poslom, jer joj nije potrebno da toliko putuje i umara se, a pogotovo ne sada kada se korona opet rasplamsava. Bukvalno je pokušao da joj objasni da im je potrebna živa, i njemu i sinovima. Brena je samo ćutala, pa mu je obaćala da će smanjiti tempo - kaže izvor za Svet i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Sreća, lekar je u bolnici konstatovao da je samo iscrpljena, pa je primila infuziju u bolnici, ali ju je posavetovao da nekoliko nedelja miruje i ništa ne radi.

TRAGIČNA SUDBINA JUGOSLOVENSKOG PEVAČA Ostao bez oba sina, a karijeru započeo ovom pesmom

 

Komentari (0)

Loading