KUPIO STAN OD 200.000 EVRA! Slobodan Veljković Cobi ima novu gajbu de luks
Printscreen

Slobodan Veljković Cobi kupio je stan u Beogradu na vodi. Kako  saznaje jedan portal, reper je za nekretninu u popularnom luksuznom naselju iskeširao oko 200.000 evra.

Zgrada se nalazi prekoputa takozvanih bliznakinja, a muzičar uveliko uživa u novom domu.

Pročitajte još: Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA

KUPIO STAN OD 200.000 EVRA! Slobodan Veljković Cobi ima novu gajbu de luks

Printscreen

 

Prema rečima našeg izvora, on je nekretninu opremio prema poslednjoj modi, a nameštaj nije želeo da uvozi iz inostranstva, nego ga je kupio u Srbiji. Nakon skandala kada je urinirao s Darkom Lazićem na ciriškom aerodromu, muzičar je rešio da se povuče iz javnosti, a u međuvremenu je sebi obezbedio nov krov nad glavom.

- Često ga viđamo. Mir, fin i povučen dečko. Tako bar deluje. Ova zgrada je završena pre nekoliko meseci. Jednom sam ga video kako stoji s nekom ženom ispred zgrade dok je čekala taksi vozilo. Sasvim normalan je komšija. Ne znam na kom je spratu, ali ga srećem. Rekli su mi da je i on kupio nekretninu u našoj zgradi. Znate, ima nekoliko pevača koji ovde iznajmljuju stanove, a hvale se da su ih pazarili. Ljudi se služe svim i svačim - priča izvor za "Kurir".

Inače, Veljković u javnosti ne želi da govori o svom privatnom životu, isključivo s medijima razgovara o muzici i projektima koje radi za estradu. Važi za idola omladine, obožavaju ga zbog stila i načina života koji vodi. Sada je komšija Viki Miljković, Đaniju, Žiki Šarenici, Aleksandri Mladenović i ostalim estradnjacima koji su sebi obezbedili stanove u ovom naselju.

TO JE BIO TRENUTAK SLABOSTI! Sara Jo progovorila o problemima sa kojima nije mogla sama da se izbori i odlasku kod psihologa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading