OVO JE SIN DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA! Nikada ga nismo videli u javnosti, a kažu da ga je ovaj incident naterao da napusti Balkan
Alo

Ćerku Dragana Stojkovića Bosanca, Džidžu, svi znate, a malo ko zna da poznati producent i harmonikaš ima i sina.

Naime, sin Dragana Stojkovića Bosanca, uvek je bio interesantan medijima, budući da nije javna ličnost te da ne voli da se eksponira.

Na jednoj od retkih fotografija sa porodičnog okupljanja vidimo da je Aleksandar povukao izgled na oca Dragana, te je njegova slika i prilika.

OVO JE SIN DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA! Nikada ga nismo videli u javnosti, a kažu da ga je ovaj incident naterao da napusti Balkan

Printscreen

 

Podsetimo, Aleksandar je dospeo u žižu javnosti pre nekoliko godina, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. On je svojim crnim „mercedesom“ beogradskih registarskih oznaka udario u banderu i zadobio teške povrede. Sinu Dragana Stojkovića Bosanca butna kost bila je prelomljena na tri mesta, a imao je i povredu glave. 

Inače, to nije bio prvi put da je Aleksandar doživeo nesreću. On je pre 15 godina izazvao udes. Udario je u drugo vozilo na Novom Beogradu i navodno pobegao s lica mesta, zbog čega se spekulisalo da ga je porodica poslala u Ameriku.

Podsetimo, producent i poznati harmonikaš Dragan Stojković Bosanac iz skladnog braka sa suprugom Dunjom ima ćerku Aleksandru i sina Aleksandra, a opšte je poznato sa suprugu i sina ne eksponira u javnosti jer oni to ne žele.

SRPSKA VODITELJKA RONI SA AJKULAMA Šok potez sve ostavio bez teksta, zabrinuti pratioci odmah reagovali, a njena reakcija je hit

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading