MLADIĆ JE IZBO TRI POLICAJCA NA TEODORINOM NASTUPU Oglasila se Džehverovićka nakon stravičnog incidenta: Veliki stres
Alo!/Masanori Jošida

Vest da je nepoznati muškarac izbo tri pripadnika policije na nastupu Teodore Džehverović u jednom poznatom klubu u Sutomoru šokirala je čitavu javnost.

Naime, sve se to dešavalo ispred Teodore, a njena majka Gordana Džehverović je za Republiku otkrila u kakvom je stanju njena ćerka i koliko ju je potresao ovaj nemili događaj.

Ja sam dosta jaka i hrabra, imam divovsko srce što ja kažem, tako bodrim i nju. Uplašila se, nije joj bilo prijatno, sve je videla. Neki Novopazarci su pravili probleme, obezbeđenje je htelo da ih izvede i oni su ih izboli. Teodora je sve videla, doživela je veliki stres - priča Gordana i dodaje:

MLADIĆ JE IZBO TRI POLICAJCA NA TEODORINOM NASTUPU Oglasila se Džehverovićka nakon stravičnog incidenta: Veliki stres

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ja sam jaka, pozitivac sam veliki, sve je to sastavni deo života, ko zna šta sve još može da se desi na nastupima, tako i nju savetujem - dodaje ona.

Goca kaže da je sve to sastavni deo života i da se trudi da ne razmišlja o negativnim stvarima.

Ona nikada nije sama na nastupima, izdugnuta je od publike, ali to se nikada ne zna. Ja ne smem da razmišljam negativno, jer bih onda to prenela i na nju, a to ne želim. Jaka i je i ona sve će to biti dobro - ističe ona.

Podsetimo, kako se navodi policija intenzivno traga za napadačem, dva policajca su prošla sa lakšim telesnim povredama dok je jedan završio na operacionom stolu.

NIJE HTELA DA PLATI 15 EVRA LEŽALJKE Zlata Petrović napravila hoos u Crnoj Gori, pevačica besnela na plaži i svađala se sa ženama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading