ODUŠEVILA JE SVE Pevačica pokazala kako izgleda u osmom mesecu trudnoće, nosi blizance i izgleda nestvarno (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Ivana Pavković sa suprugom Petrom Mitićem ima sina Vujadina, a sada ovaj par čeka blizance. Pevačica ne krije da ne podnosi dobro trudnoću, ali i ne krije da fenomenalno izgleda nekoliko dana pred porođaj.

Ona se snimala kako bi pokazala trudnički stomak, ali i prelepo telo. Pevačica se uopšte nije ugojila tokom trudnoće i izgleda sveže i odmorno. Emotivan video podelila je sa pratiocima na Instagramu, gde je pokazala kako se bebe ritaju u stomaku.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Osećam se super. Ta prva tri meseca kada treba da se čuvam su prošla ok, mirujem. Osećam se dobro. Trudnoća se vodi kao rizična, pa ne mogu da radim i moram da se čuvam, ali dobro - rekla je Ivana u emisiji "Premijera Vikend Specijal", pa otkrila da su se ona i Petar iznenadili kada su saznali da je u pitanju blizanačka trudnoća:

Pročitajte još: Ovo je SIN iz prvog braka Vedrane Rudan: Zaprepastićete se kada vidite kojim POSLOM se bavi

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bio nam je baš šok, ali pozitivan. Iznenadili smo se što su blizanci jer nema bilzanaca ni kod mene ni kod Petra u porodici, kad smo čuli bilo nam je neverovatno. Ali baš smo srećni, Bog nas je nagradio - rekla je ona.

TRUDNA BOJANA RODIĆ? Mirko Šijan po drugi put postaje otac, a evo i šta na sve to kaže baka Goca Božinovska

Komentari (0)

Loading