NEMOJ MAMA MOLIM TE Nataša Bekvalac spremna da napravi novu glupost, šokirala objavom, ćerka Hana morala odmah da reaguje (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Poznato je da je Nataša Bekvalac jedna od najduhovitijih osoba na našoj javnoj sceni i redovno zasmejava svoje pratioce izjavama, a to je uradila i ovaj put.

Naime, pevačica je ispod fotografije na Instagramu ostavila presmešan opis na koji je čak odgovorila i njena ćerka Hana Ikodinović.

NEMOJ MAMA MOLIM TE Nataša Bekvalac spremna da napravi novu glupost, šokirala objavom, ćerka Hana morala odmah da reaguje (FOTO)

Printscreen

 

- Mislim da je došlo vreme da napravim neku glupost. Malo mi nedostaju moji promašaji, jesam li vam okej ovako? - poručila je ona svojim pratiocima, a njena ćerka Hana, odmah je prokomentarisala objavu.

- Nemoj, molim te. Super si - poručila joj je Hana.

Podsetimo, pevačica Nataša Bekvalac trenutno uživa na letovanju sa naslednicama, a svojim provokativnim fotografijama izaziva veliku pažnju.

ZVEZDA GRANDA IMALA TEŠKU SAOBRAĆAJKU! Pijani vozač ih pokosio, pevačica završila u kolicima, čeka operaciju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Alpaćino

17.07.2022 10:30

Idem ulicom, u susret mi ide Nataša Bekvalac, odmah pređem na drugu stranu, samo mi još ona fali da se uda za mene, pored svih problema koje imam....