DALA MI JE JEDAN OD NAJZNAČAJNIH SAVETA Sestra Marka Jarića otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom, evo šta kaže o bivšoj snajki
Foto: Printscreen/instagram

Sestra Marka Jarića po prvi put otvoreno govori o odnosu sa bivšom snahom Adrijanom Limom.

Tamara, sestra Marka Jarića proslavljenog košarkaša, godinama se uspešno bavi modnim dizajnom, a svoje poslovanje proširila je van granica Srbije.

DALA MI JE JEDAN OD NAJZNAČAJNIH SAVETA Sestra Marka Jarića otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom, evo šta kaže o bivšoj snajki

Foto: Printscreen/instagram

 

Više od 15 godina živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija te svoje kreacije prikazuje širom sveta, međutim i pored brojnih uspešnih revija nije se često eksponirala u javnosti.

Gostujući u emisiji "Chit Chat", Tamara je otkrila da je jako vezana za brata i da se često konsultuje sa njim čak i kada je moda u pitanju, a u kakvim je odnosima sa bivšom snajkom Adrianom Limom u poslednje vreme s obzirom na to da su bile jako bliske, istakla je:

Marko Jarić

Foto: Shutterstock

 

- Mi smo se tada intezivno družile, znala je za ono što radim, interesovala se. Jako joj je bilo zanimljivo zašto sam odabrala baš održivu modu. Često smo razgovarale i uvek me je savetovala, ali jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i uvek imati poruku. Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna tako da sam usvajala savete koje mi je davala. Ipak, sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne - ispričala je Tamara.

STEFAN USILJANIN: Da li sudbina meša karte, a mi samo igramo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading