TO NIJE TAJNA, SA LUJKOM SAM ZAVRŠIO NA SUDU Mile Kitić otkrio istinu o vanbračnom sinu iz Nemačke, folker progovorio o svemu
Printsc Pink

Svojevremeno se spekulisalo o prošlosti folkera Mileta Kitića, te da on iza sebe ima vanbračnog sina, a nedavno se opet pojavila ta informacija.

Navodno naslednik folk pevača navodno živi u Nemačkoj sa svojom majkom, a Kitić je objasnio o čemu se tu zapravo radi i da li su ovi navodi istiniti.

- Skoro je izašlo, kao šokirana javnost, Mile Kitić ima još jednu ćerku. Pa ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži, baš su nedavno bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Ja često pitam da li treba nešto i pomažem koliko mogu - poćeo je priču Mile pa pojasnio najnovije spekulacije:

Printsc Pink

 

- Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno - izjavio je folker za medije.

TEODORA POKAZALA LUKSUZNU NEKRETNINU Pevačica iskeširala za novi stan u Beogradu, pokazala kako ga oprema, a ovo je svima zapalo za oko

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
stanko

16.07.2022 13:24

Ovo je dokaz da je čovek postao od majmuna