OTIŠLA NA REMONT Barbara Bobak, rešila je da nakon raskida sa Darkom Lazićem napravi ovu promenu na svom licu (FOTO)
Vladimir Marković

Pevačica Barbara Bobak postala je poznata javnosti zbog veze sa folkerom Darkom Lazićem, sa kojim je nedavno raskinula vezu.

Pročitajte još: Pljuni joj u ružnu FACU": Bivšu devojku Luke Jovića ljudi zlostavljaju na internetu, uvrede koje dobija na račun deteta su JEZIVE

Vladimir Marković

 

Mnoge se spekulisalo da je kao Darkova devojka podigla cenu nastupa, a sada je rešila da ulaže u sebe i svoj izgled. Ono što je prvo uradila jeste povećanje usana, čime se pohvalila i na Instagramu.

Bivša verenica Darka Lazića sada je pokazala kakvu je promenu napravila na svom licu i otkrila da je veoma zadovoljna.

- Ja sam prezadovoljna i ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalo. Uradile smo korekciju asimetrije i sledeći put topimo stari filer koji se prošli put popeo u nausnicu- napisala je Barbara koja je objavila i fotografiju svog novog izgleda.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, pevačica je prošle godine uplovila u vezu sa Darkom Lazićem koji ju je i verio, ali je njihova veza prekinuta u martu ove godine. Lazić se zbog toga loše osećao, pa je dosta pio, a sve je kulminiralo kada ga je saobraćajna policija zaustavila na auto-putu na Novom Beogradu gde je ustanovljeno da u organizmu ima alkohola, narkotika, kao i da je vozio preko dozvoljene brzine i bez dozvole. Lazić se nakon svega pravdao da je imao emotivne probleme uzrokovane raskidom sa Barbarom.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

SPEKULISALO SE DA JE RASKINULA DUGOGODIŠNJU VEZU Nađa Stanojević progovorila o emotivnom statusu

Komentari (0)

Loading