SPEKULISALO SE DA JE RASKINULA DUGOGODIŠNJU VEZU Nađa Stanojević progovorila o emotivnom statusu (VIDEO)
Printscreen/Hype

Mlada influenserka Nađa Stanojević u emisiji Behype the scenes sa voditeljkom Ivom Milićević otvoreno je govorila o svojoj karijeri, uspesima, ali i preprekama sa kojima se suočavala na svom putu.

SPEKULISALO SE DA JE RASKINULA DUGOGODIŠNJU VEZU Nađa Stanojević progovorila o emotivnom statusu (VIDEO)

Printscreen/Hype

 

Iako, kako kaže, uspešno odvaja privatni život od poslovnog, mnoge je zanimalo da li je i dalje u vezi sa svojim dugogodišnjim dečkom Petrom, budući da su njeni fanovi primetili da ga više nema u njenim videima.

– Neću ni da potvrdim, ni da negiram. Tako me je naučio ovaj posao. Ko god me prati apsolutno zna, kod mene je ista priča već godinama. Ne snimam zato što postoji toliko nepristojnih pitanja na koja neću nikada ni odgovarati. Onda ne odgovaram ni na ona fina – niti negiram niti potvrđujem – rekla je Nađa u emisiji Behype the scenes, a potom otkrila da li je njihova veza, zbog njene popularnosti, prolazila kroz različite testove i turbulencije:

– Ja sam imala tu sreću što sam odvojila privatni život od toga. Par videa sam snimila na početku i onda sam shvatila – zašto bih izlagala nekoga bespotrebno popularnosti.

Iako nije želela da potvrdi da li je i dalje u vezi, voditeljki Ivi bez ustručavanja je priznala da li je zaljubljena:

– Jesam, ceo život, uvek! – odgovorila je Nađa.

O čemu su još Iva i Nađa razgovarale, pogledaje u videu:

PRVI NASTUP JOVANE JEREMIĆ Voditeljka stala na veliku binu i latila se mikrofona, zapevala najveći hit

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading