PEVAČ PRIČAO DA VARA ŽENU Mile Kitić oglasio se i otkrio pravu istinu: Malo sam ja čudan čovek!
Printscreen

Pevač Mile Kitić i pevačica Marta Savić danas uživaju u bogatstvu koje su stekli zahvaljujući uspešnim karijerama, a imaju i skladan dugogodišnji brak koji je opstao uprkos raznim pričama da se razvode. 

Ono na čemu mu mogu pozavideti i duplo mlađe kolege je energija koju ima na sceni, iako je zagazio u osmu deceniju, ali i izgled. 

Pročitajte još: Adel se pojavila i svi su u ŠOKU: Nekada je bila PRIRODNA lepotica, a sada nema osobe koja se ne čudi PROMENI na njenom LICU

Printscreen

 

Mile Kitić tvrdi da ne postoji tajna, već da je u pitanju dobra genetika i životni balans, kao i to da je i pored napornih noćnih svirki uvek znao kada treba da odmori i naporavi pauzu. U karijeri ima brdo hitova, a kaže da je uvek umeo da prepozna dobru pesmu. 

Mnogo sam nasnimao i bio sam pametan, od starih pesama s Južnim vetrom do 'Plave cigank'. Išao sam korak unapred, kada sam snimio pesmu sa Đoganijem rekli su da sam lud čovek, a prvi sam bio koji je snimao s reperom. Pa čak i 'Paklene godine' kada sam obradio, pitali su se šta je s ovim čovekom, međutim ispostavilo se da mi je sve to produžilo karijeru. Stvarno imam energiju, na bini ne dajem pardon nikome, kao da izađem u ring i bijem se do kraja- ispričao je nedavno.

Uvek je znao i kako da zaintrigira javnost, ali nikada ništa nije išlo dalje od medijskih natpisa. 

Printscreen

 

Malo sam ja čudan čovek! Bilo da su u pitanju emisije ili intervjui, koga interesuje da ja pričam da li sam imao dobar koncert, moraš naći neku caku, ne mora biti skandalozno baš. Kada su mene pitali da li sam platio nekada za se*s, ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da uprkos tome živimo skladno (smeh) - priznao je Mile Kitić. 

Pevač tvrdi da ne postoji tajna, već da je u  pitanju dobra genetika i životni balans, gde je i pored napornih noćnih svirki uvek znao kada treba da odmori i naporavi pauzu.

Iza sebe ima neverovatan broj hitova, z akoje je kako kaže uvek imao dobar njuh, čak i kada su drugi sumnjali u njegove odabire.

Printscreen

 

- Mnogo sam nasnimao i bio sam pametan, od starih pesama sa Južnim vetrom do Plave ciganke. Išao sam korak unapred, kada sam snimio pesmu sa Đoganijem rekli su da sam lud čovek, a prvi sam bio koji je snimao sa reperom. Pa čak i "Paklene godine" kada sam obradio pitali su se šta je sa ovim čovekom, međutim ispostavilo se da mi je sve to produžilo karijeru. Stvarno imam energiju, na bini ne dajem pardon nikome, kao da izađem u ring i bijem se do kraja- ispričao je nedavno za Grand. Online.

UMORNA SAM OD TOGA DA BUDEM JAKA Oglasila se Milica Dabović nakon vesti da ima novog dečka: Ja te takvu volim!

Komentari (0)

Loading