SNIMAM DUET SA ELENOM Mile Kitić otkriva šta nas uskoro očekuje: Drago mi je da vidim da je Elena slušana! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Folk zvezda Zorica Brunclik je sinoć održala veliki solistički koncert, a ujedno i rođendansku žurku na stadionu Tašmajdan u centru Beograda.

Pročitajte još: Marko Jarić LJUBIO je ove lepotice: Sve su ličile JEDNA na drugu, a sa jednom je malo falilo da ode pred OLTAR!

Alo

 

Zorica je sinoć na Vidovdan upriličila pravi spektakl na Tašmajdanu, ali ujedno i proslavila svoj 67. rođendan zajedno sa publikom, ali i obeležila 5 decenija karijere.

Zorica dočekana ovacijama kada je izašla pred prepuni stadion i zapevala pesmu “Ne dam ovo malo duše” po kojoj je koncert i nazvan. Usledili su hitovi “Kada bi me pitali”, “Košava”, “Avlije avlije”, “A tebe nema” i mnoge druge pesme koje su obeležile pet decenija dugu karijeru folk dive, a publika je sve vreme pevala uglas sa njom, dok je pevačicu sve vreme pratio orkestar Ace Sofronijevića.

Sve kolege su je ispoštovale i uživale zajedno sa njom, a među njima našao se i Mile Kitić:

-Radim tačno 50 godina, ovo mi je jubilarna godina. Izbegavam koncerte jer je to velika obaveza. Južni vetar je ostavio trag u našim karijerama, više nemam potrebe da se dokazujem, sada snimam modernije pesme - rekao je on i dodao: 

-Snimam duet sa Elenom, otpevao sam svoj deo, čekam Elenu. Laća i Ljuba rade pesmu, odlična je numera. Drago mi je da vidim da je Elena slušana - rekao je pevač.

 

Printsc Pink

 

ČUĆE PESME POSVEĆENE NJEMU Ilda Šaulić emotivno progovorila o Šabanu: Ponosna sam što sam njen gost!

Komentari (0)

Loading