SEVERINA OD KEBE UZELA 70.000 EVRA? Vučkovićeva zarađuje mnogo, ali važi za nekoga ko nikada nema novca
Foto: Printscreen/instagram

Severina Vučković zarađuje mnogo, ali važi za nekoga ko nikada nema novca jer ne ume da raspolaže njime, a tome svedoči saznanje da Draganu Kojić Kebi duguje 70.000 evra.

Pročitajte još: Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Pevačica je tokom pandemije koronavirusa najviše vremena provodila u porodičnoj kući svog supruga Igora Kojića, a kako nije nastupala zbog mera koje su tada bile na snazi, a novac koji je imala odvojen sa strane veoma je brzo potrošila. Kada je potrošila štek, otišla je kod svekra Dragana i tražila mu na pozajmicu, koju joj je on istog dana dao, otkriva dobro obavešten izvor, blizak pevačici.

- U međuvremenu je ona uhapšena zbog kršenja policijskog časa, a i tu kaznu joj je Keba platio. Brzo nakon toga ona i Igor su se rasturili, a ona je pokupila stvari i vratila se u Hrvatsku. Ono što nas je sve iznenadilo jeste da nikada nije nazvala da vrati pare. Keba je odlučio da joj oprosti sitne dugove, ali ju je u jednom trenutku pozvao za ovaj dug od 70.000 evra. Ona mu je rekla: "Nemam sada", a sledeći put se nije javila i on je digao ruke od toga - navodi sagovornik za Kurir. 

 

Foto: Printscreen/instagram

 

SMUVAO BIVŠU DEVOJKU ĐOLETA ĐOKOVIĆA Ovo je nova devojka glumca Pavla Mensura, ona je ćerka poznatog fudbalera

Komentari (0)

Loading