SEVERINA NE SME DA PODIGNE SVOJE PARE Pevačica je uslovljena pismenom dozvolom od strane svog menadžera
Foto: Printscreen/instagram

Severina Vučković vlasnica je dve firme u Hrvatskoj, a u trećoj ravnopravni suvlasnik.

Pročitajte još: Najfatalnija PLAVUŠA Holivuda proslavila 55 rođendan: Život je nije mazio, dadilja je SILOVALA, a udavala se čak ŠEST puta

Foto: Printscreen/instagram

 

Sve tri su odlično prihodovale u 2021, ali pevačica nema pravo da raspolaže svojim novcem dok joj pismenu dozvolu ne da menadžer Tomica Petrović.

U ovom slučaju ne radi se samo o tome da Seve ima bezgranično poverenje u svog saradnika već je u igri i nešto drugo. Prema saznanjima, ovakav vid nagodbe između njih dvoje postignut je pre tačno dve godine, u julu 2020.

Poznato je da su Severina i Tomica sarađivali uspešno punih 17 godina, sve dok se 2018. nisu posvađali i tad je njen menadžer postao tadašnji suprug Igor Kojić. Međutim, nakon razlaza od Igora, brzo je došlo do pomirenja sa Tomicom i on je opet preuzeo njenu karijeru, ali pod jednim uslovima.

Svađa zbog para

Kako tvrdi  izvor, Petrović se sa svojom pulenkom zakačio zbog toga što su ona i Igor prekomerno trošili pare, pa kad je došao momenat da treba da se uloži novac u nove pesme i spotove, oni naprosto nisu imali sredstva.

Kap koja je prelila čašu bila je Severinina odluka da podigne ko zna koji po redu kredit, i to preko Tomičine firme.

On to nije dopustio, jer je znao da Severina već ima problema sa otplatom rata i da je pod hipoteku stavila sve nekretnine, i tako je došlo do razlaza između njih.

 

Printscreen

 

OD NJENE LEPOTE ZASTAJE DAH Pričalo se da je bila ljubavnica Gorana Bregovića, znatno je mlađa, a evo kako ona izgleda

 

Komentari (0)

Loading